Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Dřevěné dno na pevné stanoviště pro včelí úl r. m. 39x24 cm. Dno úlu s prostorem pro umístění podmetové vložky.

Celozasiťované - varroa dno na pevné stanoviště pro včelí úl r. m. 39 x 24 cm (2 cm sestava).

Celozasíťované dno na včelí úl rámkové míry 39x24cm. Dno na 2 cm variantu úlu, s prostorem pro umístění podmetové vložky. Dno nabízí ideální podmínky pro monitorování spadu roztoče Varroa destruktor, pro aerosolování, aplikování formidolu a sledovaní spadu roztočů.

Na spodní díl dna je přiděláno pozinkované pletivo o průměru drátu 0.8 mm s oky 3.15 mm. Na zadní straně dna je upevněn uzávěr na dvou pantech. Na přední straně je široké česno s letákem a s možností zúžení v době bez snůšky nebo při krmení.

Varroa dno pro včelí úly:
Zasítované varoa dno umožňuje sledování spadu roztočů po celém půdorysu v kteroukoliv roční dobu. Síto přes dno spolehlivě včelstvo odvětrá i v letních horkých dnech při zúžení česna proti loupeži.

Varroa dno
Díky zasíťovanému varroa dnu můžete sledovat spad po celém půdorysu v jakémkoliv ročním období. Síto je přes celé dno a spolehlivě včelstvo odvětrá i během horkých letních dnů při zúžení česna proti loupeži. Varroa dno je vhodné také při dokrmování včelstev v zimním období. Také je možné využít dno ve spojení s nástavkem. Pak slouží na sklepání roje či vyklepání smetence.

Vnější rozměr dna je 46x46 cm.

Hmotnost: 4,5 kg .

TIP na závěr: Doporučujeme Vám laťku na zúžení česna přichytit jedním nebo dvěma mezerníky. Stačí pouze mezerník zatlouct tak, aby česno nevypadávalo.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: