Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Tepelná polystyrenová komora na ztekucování medu. Ztekucovací komoru tvoří tvrzená polystyrenová podložka s topným tělesem ...

Ztekucovací komora na med

Tepelná polystyrenová komora na ztekucování zkrystalizovaného medu. Ztekucovací komoru pro bezpečné ztekucení medu tvoří podložka z tvrzeného polystyrenu s vestavěným topným tělesem a termostatem. Sestava se skládá ze dna 2 nástavků a víka z tvrzeného polystyrenu. Napájení na tepelné komory je na 230 V. Komora je vhodná pro sklenice i plastové kýble o objemu 25 a 40 kg. Ztrekucovací komoru lze také opatřit vestavěným digitálním teploměrem či ventilátorem pro rovnoměrné rozložení teploty.

VARIANTA DIGITAL:  je oproti základní verzi opatřen digitálním teploměrem, který zobrazuje aktuální teplotu vnitřního prostoru.

VARIANTA S VENTILÁTOREM : Topná podložka tohoto modelu, označená jako "Digital mit Umluftgebläse" je oproti základní verzi opatřen digitálním teploměrem, který zobrazuje aktuální teplotu vnitřního prostoru. Navíc je přímo pod mřížkou tepelné podložky umístěn ventilátor, který lépe a rovnoměrněji rozvádí teplo v celém boxu.

Vnitřní rozměr komory 40 x 40 x 48 cm. Výkon 100 W. Ztekucovací komora obsahuje podložka s topným tělesem, 2 nástavky a víko. Výrobek od německého dodavatele včelařských potřeb HEINDRICH HOLTERMANN.
 

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: