Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Kvalitní rámkové přířezy balené po 50ti kusech určené pro rámky Langstroth velikosti 232 – Original Langstroth. Rámkové přířezy s hofmannovými loučkami, které jsou určené do všech tenkostěnných Langstroth úlů.

Kvalitní rámkové přířezy balené po 50ti kusech určené pro rámky Langstroth velikosti 232 – Original Langstroth. Rámkové přířezy s hofmannovými loučkami, které jsou určené do všech tenkostěnných Langstroth úlů. Rámky jsou baleny po 50ti kusech, připravené k okamžité a jednoduché kompletaci.

Doporučujeme velkou obezřetnost při nakupování přířezů. Někteří prodejci se snaží docílit nižší ceny nekvalitním provedením, které je patrné především na kvalitě dřeva, které je silně sukové, případně jinak poškozené.

Námi nabízené přířezy z kvalitního dřeva, které neobsahuje příliš suků, navíc oproti běžně nabízeným přířezům jsou loučky zesíleny na 10 mm. Šířka louček je 25 mm. Horní loučka má tloušťku 10 mm. Všechny tyto vylepšení vedou k radikálnímu zvýšení životnosti rámků.

U Hofmanovy loučky není potřeba používat mezerníky, jelikož jednotlivé rámky jsou od sebe odděleny. Ke zpevnění středu plástu a k upevnění mezistěn se využívá včelařského nerezového drátku silného 0,4 mm. Základna (mezistěna), na které jsou dna pro budoucí včelí buňky, vylisovaná ze včelího vosku a zatavená drátky zpevňujícími prostředek budoucího plástu, pomáhá včelám usnadnit stavbu plástů a využívat celý rámek.

Na přání zákazníku vyrábíme boční loučky našich i v tomto profilu. Tyto přířezy jsou vyrobené z lipového dřeva.
 

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: