Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Palubkový, zateplený nástavek velikosti 37x30. Vyroben z kvalitních palubek, spojován sponkami za současného použití lepidla s 2 cm polystyrenovou izolací.

Nástavek palubkový na úl 37 x 30 Čechoslovák 10 - rámků.

Palubkový, zateplený nástavek velikosti 37x30. Vyroben z kvalitních palubek, spojován sponkami za současného použití lepidla s 2 cm polystyrenovou izolací. Tato varianta je určena pro úly čechoslovák, které naleznete v naší nabídce. Do předního čela nástavku je uprostřed vyvrtáno oko o průměru 2,5 cm, česnový otvor je pak opatřen česnovým kolečkem. Jednoduché, praktické provedení nástavků za rozumnou cenu z nich dělá ideální volbu pro většinu včelařů, kteří hledí na cenu a funkčnost.

Všechny naše nástavky mají nyní kvalitní drážkový spoj na základním dřevěném rámu, který tvoří kostru nástavku. Na obrázku vidíte kostru nástavku bez polystyrenu a vrchní vrstvy palubek. Zpevněný rám tvoří kostru nástavku a nachází se uvnitř nástavku pod palubkami.

Už žádné rozpadlé nástavky z důvodu nekvalitních spojů na základním dřevěném rámu, jako to dělají jiní výrobci, kteří nabízí úly za podezřele nízké ceny.

K nástavkům doporučujeme i příslušenství v podobě postraních úchopových latí a letáku před česno. Pod obrázky si můžete vybrat zda chcete tyto doplňky nebo ne. Úchopové latě a letáky před česno můžete objednat i zvlášť jako samostatné zboží v libovolném množství.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: