Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
• noční krém pro dokonalou výživu
• regeneruje pleť a zlepšuje její prokrvení
• přírodní složení bohaté na ty nejlepší ingredience

V hlavní roli: výživa pleti

Olej ze sladkých mandlí je přírodním pokladem, který jsme do našeho medového pleťového krému přidali pro ještě větší výživu. Je bohatý na draslík a vápník a obsahuje vitaminy A, E a K. Díky svému jedinečnému složení vaši pokožku dokonale zregeneruje, posílí a suchou pleť dlouhodobě chrání před dehydratací. Výborně ho doplňuje za studena lisovaný slunečnicový olej, který obsahuje velké množství vitaminu E. Ten ještě více podporuje regeneraci pokožky.

O jemnost pleti se postarají:

Zásadní složkou medového krému je samozřejmě med. Ten pokožku především hydratuje, uklidňuje ji, pokud je podrážděná a dodává jí regenerační schopnosti díky celé škále vitaminů, které obsahuje. Hravě si také poradí se suchou a popraskanou pokožkou.

Skvalan je velmi prospěšnou látkou, kterou získáváme z cukrové třtiny. Do krému jsme ho přidali, protože účinně zvyšuje pevnost pleti a zabraňuje tvorbě vrásek. Díky skvalanu bude vaše pleť krásně rozjasněná a nádherně hladká.

Ta nejlepší hydratace

Krém obsahuje bio bambucké máslo lisované za studena, které mimo jiné obsahuje vitamíny A, D, E, F. Díky úžasným vlastnostem bambuckého másla se vaší pleti dostane té nejlepší hydratace a regenerace a medový krém díky němu oddaluje výskyt prvních vrásek, nebo jejich vznik výrazně zpomaluje.

Hmotnost: 50 g

Složení:

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglyceryl-3 Distearate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isopropyl Myristate, Mel, Cetyl Alcohol, Squalane, Glyceryl Stearate Citrate, Phenylpropanol, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Parfum, Dehydroacetit Acid, Propolis Extract



Kosmetika Pleva vám přináší léčivé včelí produkty a výrobky z nich. Pleva se zabývá výrobou léčivých včelích produktů. Značka Pleva to je vlasová kosmetika, medová kosmetika, krémy, tělová kosmetika, výrobky s propolisem, mateří kašičkou, pylem, medem atd.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: