Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Jednonástavková varianta celodřevěného úlu, jehož součástí je jeden nástavek a celozasíťované dno, určené pro pevné stanoviště. DODÁVÁNO BEZ PLECHOVÉHO VÍKA !!!!


Úl 39x24 s 1 nástavkem - Celodřevěný  DODÁVÁNO BEZ PLECHOVÉHO VÍKA !!!!

Jednonástavková varianta celodřevěného úlu, jehož součástí je jeden nástavek, a celozasíťované dno, určené pro pevné stanoviště. Celodřevěný nástavkový úl je vyroben ze dřeva vhodného pro venkovní použití. Kvalitní zpracování zaručuje dlouhou životnost úlu.

Součástí úlu je dnes také velice populární varroa dno, které je celozasíťované s vysunovací vložkou. Dno tak lze využít k pohodlnému odběru mělu.

Včelí úl 39 x 24 (S) - 1 nástavek - celodřevěný4. Včelí úl 39 x 24 (S) - 1 nástavek - celodřevěný5. Včelí úl 39 x 24 (S) - 1 nástavek - celodřevěný5.

Dřevěné úly se ve včelařství používají již tisíce let, jsou tak osvědčené a nic nenasvědčuje tomu, že by je v nejbližších letech mělo něco vytlačit. Včely utváří zimní chomáč převážně uprostřed nástavku na šířce 4 až 5 rámků. V celodřevěném úlu mají včely větší citlivost na změnu teplot a na jaře tak rychleji vylétnou.

K úlu si můžete stejně tak jako ke všem jiným variantám dokoupit také praktické úchopové latě a letáky, které nejsou součástí balení. Ty si lze doobjednat samostatně, nebo si je lze navolit níže jako součást balení.
Včelí úl 39 x 24 (L) - 3 nástavky - celodřevěný1 Včelí úl 39 x 24 (L) - 3 nástavky - celodřevěný2 Včelí úl 39 x 24 (L) - 3 nástavky - celodřevěný3

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: