Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Celozasíťoavané varroa kočovné s dno na včelí úly rámkové míry 39x24 cm. Dno úlu s prostorem pro...

Dřevěné varroa - celozasíťované kočovné dno pro včelí nástavkový úl rámkové míry 39 x 24 cm (3 cm sestava).

Dřevěné dno na včelí úl rámkové míry 39x24cm. Dno úlu je nabízí prostor pro umístění podmetové vložky. Nyní máte možnost aerosolovat, aplikovat formidol a sledovat přirozený spad roztočů.

Ke spodnímu dílu je přidělané pozinkovaným pletivo o průměru drátu 0,8 mm s oky 3,15 mm. Rám je vybaven dvěma dosedacími lištami. Zadní strana dna je upevněna uzávěrem na dvou pantech a najdete v němz je vyvrtaný zasíťovaný otvor pro aerosolování. Dno je vybaveno PVC šuplíkem (šířka PVC je 3 mm) pro sledování spadu roztočů. Dno je oboustranně uzavíratelné, má otevírací česno na pianový pant, vyměnitelnou oboustrannou česnovou vložku.

Varroa dno
Díky zasíťovanému varroa dnu můžete sledovat spad po celém půdorysu v jakémkoliv ročním období. Síto je přes celé dno a spolehlivě včelstvo odvětrá i během horkých letních dnů při zúžení česna proti loupeži. Varroa dno je vhodné také při dokrmování včelstev v zimním období. Také je možné využít dno ve spojení s nástavkem. Pak slouží na sklepání roje či vyklepání smetence.

Vnější rozměr dna je 48x48 cm je širší o vymezovací lištu. Jinak je stejné jako 2 cm tedy 46x46cm.

Hmotnost: 4,5 kg.

TIP na závěr:

Doporučujeme Vám laťku na zúžení česna přichytit jedním nebo dvěma mezerníky. Stačí pouze mezerník zatlouct tak, aby česno nevypadávalo.

Dřevěné Varroa celozasíťované dno 1

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: