Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
BEE-SAFE slouží k desinfekci v úlu. Používá se jako dezinfekční přípravek na dezinfekci v chovu včel. Bee-safe bývá obvykle doporučován při nebezpečných nákazách.

Dezinfekce BEE-SAFE 500 ml

BEE-SAFE slouží k desinfekci v úlu. Používá se jako dezinfekční přípravek na dezinfekci v chovu včel. Bee-safe bývá obvykle doporučován při nebezpečných nákazách. Lze použít v případě moru a hniloby včelího plodu.

Složení přípravku Beesafe
Jód <5 %
kyselina fosforečná <10 %
kyselina sírová <10 %
beznábojové smáčedlo <25 %

Použití jako prevence před onemocněním včelstva. Beesafe je účinný proti moru a hnilobě včelího plodu. Přidané barvivo slouží jako indikace účinnosti namíchaného roztoku. Přípravek je kompletně biologicky odbouratelný.

Na výběr je z několika typů balení které najdete v našem eshopu.

30 ml koncentrátu v 750 ml v PE dóze s pěnovým uzávěrem na doplnění vodou, 500 ml koncentrát v PE obalu, Balíček (30/750 ml + 500 ml)
5 l PE kanystry

Návod na použití se řídí Vašim preventivním sanitačním řádem. Namáčejte v lázni, ručně, pěnou nebo postřikem i vysokotlakými vodními přístroji. Na namáčení připravte roztok vhodného objemu v poměru 20 ml/l vody. Rámky, oplodňáčky, česna a drobné nástroje dezinfikujte ponorem na 30 minut. K postřiku připravte čerstvý roztok v poměru 40 ml/l s vodou a zamíchejte (např. 30 ml koncentrátu do 750 ml láhve s pěnovým aplikátorem). Úly a jejich vybavení, nářadí, sklady a transportní techniku ošetřete v dávce 300 ml roztoku na 1 m2. Aplikujte na suchý povrch. Včelařské potřeby které přijdou do styku s potravou včel, nebo lidí po použití opláchněte opláchněte vodou. Na ostatních včelařských pomůckách a zařízení nechte dezinfekci zaschnout.

Pokud mají včelstva klinické příznaky karanténních chorob pak postupujte podle vyhlášených mimořádných veterinárních opatření.

Barva Beesafe je čirá tmavohnědá. Zápach mdlý detergent/jód, pH: 0,

Beesafe je snadno odbouratelný v čističkách. Složky nejsou uvedeny na seznamu možných karcinogenních, mutagenních látek a látek ovlivňující reprodukci.
Žádná ze složek není považována za vysoce toxickou (PBT). Pozor Bee-safe je nebezpečný pro životní prostředí a vysoce toxický pro vodní organismy.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: