Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
• rozjasňuje pleť a zlepšuje její pružnost
• vyhlazuje mimické vrásky v očním okolí
• vhodný i pro extrémně citlivou pleť

Co dokáže med

Kéž by se daly mávnutím kouzelného proutku vrátit všechny ty noci, kdy jste se pořádně nevyspala a příliš pracovala. Ještě že je tu medová kosmetika… Pro všechny vytížené ženy, pracující v klimatizovaných kancelářích i ty, které většinu času tráví pod umělým světlem, jsme vytvořili medový oční krém s obsahem přírodních látek, který nechá vyniknout jejich krásné oči. Jemný oční krém s medem výrazně zlepšuje napětí a pružnost pleti v citlivé oblasti očního okolí. Zároveň dlouhodobě podporuje její regeneraci. Pokud ho používáte pravidelně a poctivě, přírodní krém vyhlazuje jemné mimické vrásky v očním okolí a dokonce pomáhá předcházet jejich vzniku.

Med je bohatý na bílkoviny, minerální látky, vitamíny, enzymy a další látky (složky). V kosmetice se využívá zejména pro své hydratační účinky a schopnost důkladně vyživit pokožku. Ošetření očních partií je s medovým očním krémem velmi příjemné. Krásné oči a pronikavý pohled totiž nedefinuje jenom barva nebo tvar očí, ale také jemná pokožka v jejich okolí.

Nejlepší péči svému očnímu okolí samozřejmě prokážeme dostatkem spánku. Stres a probdělé noci se mohou projevit kruhy pod očima, drobnými otoky očí i zvýšeným výskytem drobných mimických vrásek. Naštěstí, i když se nám spánku nedostává, můžeme matce přírodě vypomoci jinak - pravidelnou a správně cílenou péčí. Svěže vypadající a dobře opečovávané oční okolí celou tvář omlazuje a pomáhá k mladistvému a odpočatému vzhledu.

Squalane pro hydratovanou a jemnou pokožku

Medový oční krém obsahuje speciální ingredienci – Squalane, který udržuje pokožku jemnou, pružnou a hydratovanou a také na ní vyhlazuje vrásky. Díky němu se krém rychle vstřebává, má antioxidační účinky a pomáhá kůži chránit proti slunečnímu záření. Co že je to za přírodní ingredienci? Vyrábí se z odpadů vznikajících při výrobě cukrové třtiny a zajímavé je, že složení squalane se velmi podobá kožnímu mazu, přirozeně se totiž tato látka vyskytuje v lipidických vrstvách kůže. Více o Skvalanu.

Meruňkový olej uklidní suchou a citlivou pleť

Čistý olej z meruňkových jader obsahuje více nenasycených mastných kyselin než většina jiných v obchodě dostupných olejů. Proč naše pokožka potřebuje tyto kyseliny? Asi jste o nich už slyšeli ve výživě, ale v kosmetice nejsou o nic méně důležité. Dostatečný příjem nenasycených mastných kyselin působí na pokožku pozitivně a omlazuje ji.

Meruňkový olej také obsahuje kyselinu linolovou, která se využívá pro své schopnosti zmírnit akné a hydratovat suchou pokožku. Olej se rychle vstřebává a dodává pokožce vysoké dávky provitamínu A. Je lehoučký, proto si ho v kosmetice velice ceníme. Vy si díky němu oblíbíte tento krém, protože právě díky meruňkovému oleji bude hydratovat vaše oční okolí, až se zase ocitnete v překlimatizovaném prostředí bez čerstvého vzduchu.

Olivem obnoví strukturu vaší pleti

Speciální přírodní, klinicky testovaný emulgátor z olivového oleje Olivem 1000 obnovuje strukturu kůže a posiluje její bariérové funkce, dále přispívá k dlouhodobé hydrataci a také omezuje známky stárnutí tím, že tvoří tzv. tekuté krystaly a zabezpečuje účinný transport aktivních látek i do hlubších vrstev kůže.

Hmotnost: 15 g

Složení :

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Glycerin, Sorbitan Olivate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Mel, Squalane, Cetyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Phenylpropanol,Benzyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid


Kosmetika Pleva vám přináší léčivé včelí produkty a výrobky z nich. Pleva se zabývá výrobou léčivých včelích produktů. Značka Pleva to je vlasová kosmetika, medová kosmetika, krémy, tělová kosmetika, výrobky s propolisem, mateří kašičkou, pylem, medem atd.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: