Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
4/10
 Nákupní košík
excl. VAT:0.00,- Kč
incl. VAT:0,- Kč
Voskové mezistěny pro polorámky 39x17. Mezistěny od CZ výrobce, pro nízké nástavky rámkové míry 39x17. Mězistěny o rozměru 370x150 mm v balení po 1 kg.

Voskové mezistěny pro polorámky 39x17. Mezistěny od CZ výrobce, pro nízké nástavky rámkové míry 39x17. Mězistěny o rozměru 370x150 mm v balení po 1 kg. Vyráběny jsou dle tradičních a ověřených postupů, během výroby je vosk dokonale vyčištěn a vydezinfikován tak, aby byla zaručena mikrobiální nezávadnost. Včelaři doporučují umísťovat je do rámku tak, aby byly těsně pod horní loučkou, protože včely snadněji dostaví spodní mezeru. Boční mezery je vhodné nechat přibližně stejně velké.

Mezistěny zasíláme na vlastní nebezpečí - doporučujeme osobní vyzvednutí v naší prodejně. Na některé dodávce mezistěn se při delším skladování, nebo skladováním v chladu vytváří na povrchu světlá vosková vrstvička (patina, tzv. voskový květ). Voskový květ je přirozená estetická změna, jenž nemá vliv na kvalitu ani funkčnost mezistěn. Můžete ji velice snadno odstranit teplým vzduchem, ponecháním chvilku na slunci atd.

Hmotnost: 1 kg. V 1 kg je cca 20 kusů mezistěn.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: