Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
• zvláčňuje a zjemňuje pleť
• obsahuje vitamíny B,C,D,E
• snadné a rychlé použití

Projasněte svoji pleť

I zdravou pleť může během náročného dne postihnout únava. Zůstaňte svěží a dopřejte buňkám rychlou regeneraci – pleťová maska s propolisem jim během 15 minut dodá novou energii a vláčnost. Díky medu zde najdeme mix vitamínů a minerálů, které běžné hydratační krémy nemohou nabídnout.

Tři významné složky

Pokud potřebujete dodat pleti jemnost a zároveň ji pečlivě vyčistit, jste na správné stránce. Použili jsme hned několik přísad, díky kterým má tato maska zvláčňující, čistící i regenerační schopnosti. Jsou jimi med, propolis a slunečnicový olej – tedy čistě přírodní složky, žádné umělé náhražky.

Med pro výživu pleti

Nejen, že skvěle chutná, med i aktivně pomáhá našemu zdraví. Obsahuje vitamíny B,C,D,E a minerály, které pleť vyživují a hydratují. Med zanechává pleť hedvábně jemnou a podporuje hojení, protože pomáhá odlučovat odumřelé buňky.

Propolis pro regeneraci

Druhá složka má výrazné antiseptické účinky, které umí například zkrotit nepříjemné pupínky. Je vhodný při péči o problémovou pleť, protože urychluje celý proces hojení a omezuje vznik jizviček díky zvýšení elasticity. Pomáhá také zvýšit propustnost kůže, takže všechny vitamíny obsažené v medu proniknou hlouběji pod povrch.

Síla sluníčka

Tak trochu ve stínu zůstávají poslední dobou pozitivní vlastnosti různých olejů. V této pleťové masce najdeme slunečnicový olej, který pleť zvláčňuje a dodává zdravý vzhled. S vysokým podílem vitamínu E se i on hodí pro péči o problematickou pleť, navíc zlepšuje prokrvení pokožky.

Hmotnost: 100 g

Složení :

Aqua, Paraffinum liquidum, Helianthus annuus seed oil Mel, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, IsopropylMyristate, Hydrolyzed WheatProtein, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Lecithin, Propolis Extract, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexyl glycerin, Potassium Sorbate, Triethanolamine



Kosmetika Pleva vám přináší léčivé včelí produkty a výrobky z nich. Pleva se zabývá výrobou léčivých včelích produktů. Značka Pleva to je vlasová kosmetika, medová kosmetika, krémy, tělová kosmetika, výrobky s propolisem, mateří kašičkou, pylem, medem atd.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: