Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
• důkladně regeneruje pleť
• obsahuje účinný propolis
• poradí si s nejrůznějšími problémy pleti

  Propolisový krém je krém s obsahem přírodních látek a s jemnou vůní, který regeneruje pleť a obnovuje její zdraví. Po použití je pleť vláčná a jemná. Je vhodný na aknózní pleť, na podrážděnou pleť po slunění nebo soláriu, na problematickou a mastnou pleť a pro péči o pokožku po styku se saponáty. Díky propolisu má totiž úžasné účinky z hlediska regenerace pleti. Rychle se vstřebává do pokožky bez pocitu mastnoty a můžete ho používat jako denní i noční krém.

Co umí propolis?

Nejúčinnější složkou pleťového krému je propolis – bohatá směsice bioaktivních látek, pryskyřic, éterických olejů a včelího pylu. Včelky ho sbírají z rostlin a pupenů stromů a v úlu ho využívají k ochraně proti bakteriím, virům, plísním a kvasinkám. Propolis obsahuje 10 % éterických olejů, proto tak podmanivě krásně voní.

Ale i ostatní přírodní poklady hrají důležitou roli

Díky tomu, že tento krém obsahuje přírodní rostlinné oleje, krásně vyživuje pokožku a udržuje ji pružnou a vláčnou. Slunečnicový olej dodá vaší pleti důležité omega-6 polyenové kyseliny, které si náš organismus neumí sám vyrobit. Navíc podporuje prokrvení pokožky a celkově zvyšuje zdravou vizáž pleti.

Makadamiový olej pokožku hydratuje a regeneruje. Je to úžasný pomocník pro rozpraskanou a jinak poškozenou kůži. Díky přírodnímu složení je tento krém naprosto ideální krém na velmi citlivou pleť i jako výživný pleťový krém.

Hmotnost: 50g

Složení :

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl -3 Distearate, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Coco Caprylate, Propolis Extract, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Tocopherol, Phenylpropanol, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Pleťový krém s propolisem - Pleva
Návod k použití

Krém jemně vmasírujte do pokožky nebo na postižené místo. Nanášejte ho vždy na vyčištěnou a odlíčenou pleť. Pokud má vaše pleť sklony k vysušování, používejte krém také na noc.

Potřebujete poradit? Navštivte naši poradnu
Přírodní složení

Tento výrobek má čistě přírodní složení. Suroviny jsou z obnovitelných zdrojů a jsou použity šetrné výrobní procesy. Více informací


Kosmetika Pleva vám přináší léčivé včelí produkty a výrobky z nich. Pleva se zabývá výrobou léčivých včelích produktů. Značka Pleva to je vlasová kosmetika, medová kosmetika, krémy, tělová kosmetika, výrobky s propolisem, mateří kašičkou, pylem, medem atd.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: