Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
• zjemňuje pokožku
• výborně umývá a skvěle voní
• působí relaxačně na celý organismus

Umývat se medem?

Ano, je to opravdu netypické, ale med má zkrátka na naši pokožku výborné účinky. Působí antimikrobiálně, takže omezuje bakterie, navíc díky vyšší hustotě dodává pocit čistých rukou hned po prvním umytí.

Je vhodný i pro tu nejjemnější pokožku, protože nezpůsobuje žádné podráždění ani nepříjemné alergie. A ještě poslední silný argument – nádherně voní.

Toto mýdlo můžeme doporučit pro celou rodinu, od nejmenších dětí až po dospěláky s citlivou pokožkou. I při častém používání zanechá vaše ruce příjemně hebké a pokožka bude stále vláčná. Pokud máte rádi vůni medu a hledáte kvalitu, je to skvělá volba.

Hmotnost: 200 g

Složení:

qua, Sodium Laureth Sulfate, Lauramidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Caprylyl/Capryl Glucoside, Mel, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Laurate, Glycol Distearate, Steareth-4, Glycerin, Maltodextrin, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Parfum, Caramel, CI 15985



Kosmetika Pleva vám přináší léčivé včelí produkty a výrobky z nich. Pleva se zabývá výrobou léčivých včelích produktů. Značka Pleva to je vlasová kosmetika, medová kosmetika, krémy, tělová kosmetika, výrobky s propolisem, mateří kašičkou, pylem, medem atd.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: