Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Sirné knoty sloužící k desinfekci úlů při takzvaném vysiřování. Za pomoci těchto knotů, které se používají ve vysiřovací lampě.

Sirné knoty

Sirné knoty sloužící k desinfekci úlů při takzvaném vysiřování. Za pomoci těchto knotů, které se používají ve vysiřovací lampě se desinfikuje především souš, nástavky, rámky či další včelařské potřeby. S jejich pomocí můžete dezinfikovat i potřeby pro manipulaci a uskladňování medu, jako jsou sudy, nádoby či větší skladovací zařízení. Sirný dým ničí plísně a nebezpečné mikroorganismy. Balení obsahuje papírové proužky, na kterých je nanesena síra. Tyto proužky se věší na drát v sirné lampě a zapálí se. Obvykle se nechávají působit delší dobu, minimálně hodinu, obvykle ale klidně i dvě či více. Velikost balení je 400 gramů.

Upozornění: Při hoření se uvolňuje oxid siřičitý, toxický plyn, CAS 7446-09-05. R-23 -toxický při vdechování. R-34 -způsobuje poleptání. S1/2 - uchovejte mimo dosah dětí.S26 -při zasáhnutí očí oxidem siřičitým okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. S39 - používejte osobní ochranné prostředky (brýle, štít, rukavice). S45 - v případě nehody, nebo necítíte-li se dobře, vyhledejte lékařskou pomoc.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: