Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Květový pyl je produktem včelstev a jedná se o rouskový pyl. Med dodává včelstvu cukr hroznový, ovocný, příměsi enzimů a minerálních látek, pyl poskytuje dostatek bílkovin, vitamínů a minerálů.

Květový pyl je produktem včelstev a jedná se o rouskový pyl.

Med dodává včelstvu cukr hroznový, ovocný, příměsi enzimů a minerálních látek, pyl poskytuje dostatek bílkovin, tukových látek, vitamíny a minerální látky. Bez pylu nemohou včely žít. Květový pyl obsahuje: bílkoviny, volné aminokyseliny, nukleové kyseliny, minerální látky, vitaminy, cukry, tuky, organické kyseliny, enzymy, éterické oleje, nenasycené mastné kyseliny atd.

Květový pyl podporuje organizmus k rychlé obnově duševní a fyzické síly, zvláště v rekonvalescenci po vyčerpávajících chorobách a po operacích. Dobrých výsledků je dosahováno u hypertrofie (zbytnění) prostaty,žaludeční vředy a zažívání, omlazení (výživa) pokožky a nehtů,zpevnění a zpružnění kostí ,akné , vysoký krevní tlak, detoxikace jater, při problémech osteoporózy, syndromu únavy,trávení,chuť k jídlu, anemie, výživa mužských spermat, neplodnosti, impotenci a snížené sexuální aktivitě. U žen je znatelný účinek také při problémech menopauzy.

Upozornění! V případě alergie je nutné zvýšené opatrnosti u citlivých osob na možnou alergii a v takovém stavu je nutno proceduru na několik dnů omezit nebo zcela vyloučit, poznatky jsou i takové,že člověk může několik dní pociťovat úbytek sil - tělo se začíná regenerovat a zbavovat se škodlivin.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: