Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans

Doplněk stravy

V tomto doplňku stravy kombinujeme propolis a extrakt z třapatky nachové (Echinacea purpurea) a kopřivy. Používáme náš standardizovaný Propolis Moravia PM®, který důkladně pročišťujeme vlastní unikátní metodou a kontrolujeme obsah flavonoidů. Tablety jsou také zdrojem vitamínu C.

Detailní popis

  • Echinacea (Třapatka nachová) přispívá k normální funkci horních cest dýchacích a imunitního systému.
  • Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému, tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, k ochraně buněk před oxidativním stresem a zvyšuje vstřebávání železa.
  • Kopřiva dvoudomá podporuje přirozenou obranyschopnost a normální funkce dýchacího systému. Také podporuje normální činnost cévní soustavy a ledvin. Přispívá k vylučování vody z organismu a zároveň obsahuje důležité minerály a železo. Má příznivý vliv na pohyb střev a střevní mikroflóru.

Bylinky pomáhají lidem po celém světě už od pradávna. Jejich účinky dokonce potvrzují řady vědeckých výzkumů. Dle legislativy EU však nesmíme uvádět podrobnosti o bylinkách a nesmíme vyvolávat dojem, že mají léčebné účinky.

Složení PM Propolis ECHINACEA

1 tableta 500 mg obsahuje:
Sorbitol (plnidlo), Pektin 54 mg, Kyselina askorbová – Vitamín C 50 mg (62,5 % denní referenční hodnoty příjmu), Třapatka nachová (Echinacea purpurea) extrakt 4:1 20 mg, Polyvinylpyrrolidon (stabilizátor), Propolis Moravia PM® 10 mg, Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) extrakt 4:1 5,5 mg, Stearan hořečnatý rostlinný (protispékavá látka), Steviolglykosidy z rostliny stévie (sladidlo), Mentol (aroma).

Doporučenné denní dávkování:

3x až 5x denně 1 tableta. Tabletu buď polkněte a zapijte vodou, ale doporučujeme nechat ji pomalu rozpustit v ústech. Má příjemnou bylinkovou chuť. Doplněk stravy je se sladidly z rostliny stévie (přírodní sladidlo).

Upozornění:
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty. Uchovávat při teplotě do 25 °C. Chránit před světlem.

Obsah balení: 50 tbl., dávka na 10 - 17 dní.

Hmotnost obsahu: 25 g

Výrobce:
PURUS-MEDA, s.r.o.
Skalice nad Svitavou 198
Skalice nad Svitavou, 679 01

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: