Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans

Kapky kombinují výtažek z propolisu a kořene maralu a jsou určené k aplikaci v dutině ústní nebo na pokožku. S 2 % obsahem unikátního Propolisu Moravia PM® a 1 % výtažku z kořene maralu.

Detailní popis

Propolis pomáhá při hojení drobných poranění kůže, odřeninách, popáleninách, praskání kůže nebo záděrách. Je vhodný i pro problematickou pokožku. Propolisové kapky lze užívat také pro ošetření ústní dutiny. Pro jejich lepší chuť jsme kapky obohatili o mentol. Kapky můžete aplikovat přímo nebo je nakapat do trochy vody.

Vhodný po štípnutí klíštětem s následnou aplikací PM Chlanydylu EXTRA.

Kromě propolisu obsahují tyto kapky také výtažek z kořene maralu, který propolis vhodně doplňuje. Je to rostlina původem z Kazachstánu a má podobné účinky jako ženšen.

Využijte sílu unikátního Propolisu Moravia PM®

Surový přírodní propolis je pryskyřice ze stromů a rostlin, kterou včely zpracují a využívají k ochraně úlu. Kvalita propolisu je velmi proměnlivá, jeho složení je závislé na rostlinách a prostředí, ve kterém včely sbírají pyl. V PURUS-MEDA si proto dáváme velmi záležet na výběru lokalit, ze kterých surový propolis odebíráme.

Následně ho čistíme vlastní unikátní metodou od nečistot a vosku, a to při zachování vysokého procenta účinných látek neboli flavonoidů (2 – 4 %). Vzniká tak patentovaný koncentrovaný výtažek Propolis PM Moravia®, který najdete ve všech našich tinkturách.

  • Náš propolis je standardizovaný – garantujeme vám, že v každé tinktuře najdete vždy stejný obsah propolisu.
  • Obsah účinných látek pečlivě kontrolujeme. Ve výtažku jsou minimálně 2 % flavonoidů.

Bylinky a propolis pomáhají lidem po celém světě už od pradávna. Jejich účinky dokonce potvrzují řady vědeckých výzkumů. Dle legislativy EU však nesmíme uvádět podrobnosti o bylinkách a nesmíme vyvolávat dojem, že mají léčebné účinky. Pokud se o propolisu nebo bylině chcete dozvědět více, zadejte do vyhledávače heslo propolis nebo hledanou bylinu.

Složení:

  • Líh,
  • Čištěná voda,
  • Extrakt Propolis Moravia PM® 2%,
  • Extrakt z kořene maralu 1 %,
  • Mentol

Složení::

Alcohol, Aqua purificata, Bee Propolis extract 2%, Leuzea carthamoides purusmeda_cz extract 1%, Menthol.


Použití:
Podpůrný prostředek určený k péči a dutinu ústní a k péči o pokožku. Na problematická místa dutiny ústní a pokožky aplikujte přípravek přímo.
K výplachům ústní dutiny použijte 3x denně roztok 20 až 100 kapek v cca 100 ml vody.


Upozornění:
Obsahuje včelí produkt. Uchovávejte mimo dosah dětí. Případný sediment není na závadu. Pozor! Hořlavá kapalina 2. třídy nebezpečnosti! Uchovávat při teplotě do 25 °C. Chránit před světlem.


Obsah balení: 50 ml

Bylinky pomáhají lidem po celém světě už od pradávna. Jejich účinky dokonce potvrzují řady vědeckých výzkumů. Dle legislativy EU však nesmíme uvádět podrobnosti o bylinkách a nesmíme vyvolávat dojem, že mají léčebné účinky.

Výrobce:
PURUS-MEDA, s.r.o.
Skalice nad Svitavou 198
Skalice nad Svitavou, 679 01

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: