Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Kompletní nástavkový úl Tachov se třemi nástavky pro 9 rámků 39x24. Kvalitní palubkový Tachovák s celozasíťovaným nebo celodřevěným dnem.

Včelí úl Tachov

Kompletní nástavkový úl se třemi nástavky ve variantě Tachov. Nástavky jsou vyrobeny z palubek, jsou utepleny 2 cm vrstvou polystyrenu, vyrobeny za pomocí sponek a lepidla, což jim dodává dostatečnou pevnost. Součástí je také sololitové víko a vysoké celozasíťované varroa dno s plastovou vysouvací podložkou.

Ukázka celozasíťovaného varroa dna

Dno k úlu Tachov Nástavek k úlu Tachov 39x24 na 9 rámků Víko na včelí úl tachov

Včelí úl Tachov na rámkovou míru 39x24 využijete ve všech nadmořských výškách. Hodí se jak do včelnice nebo na pevné stanoviště, tak jako kočovný úl. Předností jsou jednoduché, velmi lehké nástavky s kvalitním uteplením. Nástavky 39x24 cm určené na 9 rámků se využívají ke včelaření vysokonástavkovému s použitím mateří mřížky. Celý úl je velmi dobře izolovaný, včelám nehrozí jakákoliv újma. Konstrukce úlu je jednoduchá a snadno se přizpůsobuje potřebám včelstva. Včelstvo má na jaře po obou stranách dostatek prostoru k roztažení. Úl má i dobře izolované stěny. Používání dřeva jako materiálu na stavbu úlů se za mnoho let tisíckrát osvědčilo. Úly jsou sestaveny z horního a dolního dřevěného rámu, slepenými, sbitými a pobitými palubkami bez výřezů, takže se k izolaci nedostanou žádní škůdci.

Bojujeme za kvalitu nástavků.

Všechny naše nástavky mají nyní kvalitní drážkový spoj na základním dřevěném rámu, který tvoří kostru nástavku. Na obrázku vidíte kostru nástavku bez polystyrenu a vrchní vrstvy palubek. Zpevněný rám tvoří kostru nástavku a nachází se uvnitř nástavku pod palubkami.

   

Už žádné rozpadlé nástavky z důvodu nekvalitních spojů na základním dřevěném rámu, jako to dělají jiní výrobci, kteří nabízí úly za podezřele nízké ceny.

   

K nástavkům doporučujeme i příslušenství v podobě postraních úchopových latí a letáku před česno. Pod obrázky si můžete vybrat zda chcete tyto doplňky nebo ne. Úchopové latě a letáky před česno můžete objednat i zvlášť jako samostatné zboží v libovolném množství.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: