Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Průhledný strůpek Dadant s teploměrem, 3 otvory a 3 pavoučími sítky

Strůpek Dadant

Průhledný strůpek Dadant s teploměrem, 3 otvory a 3 pavoučími sítky - LYSON je velmi praktickou součástí úlu. Jeho průhledný materiál pomáhá snižovat počet prohlídek, které mohou včely rušit a narušovat včelstvo.

Díky přiloženému teploměru se kontrola včelího úlu stává maximálně zjednodušenou - stačí zvednout stříšku a přečíst informace signalizující změny uvnitř úlu. Například pokud teplota zobrazená teploměrem je nižší než v ostatních úlech, může to naznačovat nedostatek larev. Stejně tak na jaře před rojením lze pozorovat významný nárůst teploty, což je jasný signál pro včelaře, že je nutné přijmout příslušná preventivní opatření.

Tento mechanismus výrazně zlepšuje organizaci práce v úlu, poskytuje dodatečný čas na reakci a poslední úpravy během plánovaných prací. Víme, že jedním z největších ohrožení správné zimování včelího roje je nadměrná vlhkost a nesprávná ventilace. Použitím kupole, například z plstěné maty, vytváříme přirozený polštář, který zpomaluje náhlé změny teploty. To umožňuje absorbování vlhkosti a její následné vysušení.

Strůpek byl vyroben z hygienického materiálu, který je odolný vůči kyselinám používaným při léčbě včel. Díky moderní konstrukci umožňuje okamžitý pohled na reakci roje během podávání léku. Důležitým aspektem odpovědné včelařské praxe je udržování hygieny uvnitř úlu, a průhledný  strupek Dadant s teploměrem a 3 pavučinovými síťkami to perfektně zajišťuje.

Strůpek Dadant je plně kompatibilní s většinou úlů Dadant, 4l, 2l, 1l krmítky, dávkovači kyseliny mravenčí a octové a veřejně dostupnými víčky, podstavci a stříškami. Součástí jsou také 3 pavoučí sítka se

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: