Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Pro jemnou pokožku i na patách

Používá se k péči o hrubou, popraskanou pokožku a k jejímu dlouhodobému změkčení a zvláčnění. Aktivní látky podporují hojení drobných prasklinek. Přípravek obsahuje pachový absorbér.

Vraťte své kůži jemnost

Víte, že nejtenčí a nejjemnější kůži máte na očních víčkách? Ovšem ne všude je vaše pokožka tak hladká a hebce jemná. Nejtlustší a nejtvrdší kůži máte naopak na patách. Hrubá pokožka pak často trápí ženy také na loktech, kolenou, ale také rukou a nohou.

Proto jsme vytvořili balzám, který pomůže hrubou a popraskanou pokožku zjemnit a vrátit do hebkého a krásného stavu. Při výrobě balzámu jsme se zaměřili na nejčastější problémy jako jsou oděrky, hrubé paty či záděry, proto je skutečně účinný. Důležitá je pravidelná aplikace na postižená místa. Pokud se jim budete pravidelně věnovat, čeká vás jako odměna zdravá, vláčná a jemná pokožka.

V balení je 30 g přípravku.

Složení

Petrolatum, Paraffinum liquidum, Glyceryl Stearate, Paraffin, Aqua, Lanolin, Propolis Extract, Propylene Glycol, Zinc Ricinoleate, Mel, Menthol, Lecithin, Glyceryl Laurate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin



Kosmetika Pleva vám přináší léčivé včelí produkty a výrobky z nich. Pleva se zabývá výrobou léčivých včelích produktů. Značka Pleva to je vlasová kosmetika, medová kosmetika, krémy, tělová kosmetika, výrobky s propolisem, mateří kašičkou, pylem, medem atd.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: