Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans

Medomet elektrický nerez 4 rámkový zvratný 220V - automa -velký

Medomet - zvratný, elektrický, nerezový, na čtyři rámky. Včelařský medomet s elektrickým pohonem. Elektro motor je umístěn ve spodní části medometu. Rozměry koše hloubka 44 cm x šířka 31 cm. I přes rozměr koše, tento medomet je vhodný k vytáčení rámků 39x24. Rozměr koše totiž neudává skutečnou velikost místa, které je větší, než samotný rozměr koše. Čtyř rámkový medomet s průměrem nádoby cca 80 cm. Výška medometu i s kovovým podstavcem je cca 112 cm. Výška od kohoutu na zem cca 40 cm. Všechny části medometu které přijdou do styku s medem jsou vyrobeny kompletně z nerezu. Převod otáčivé síly z motoru je bezproblémový díky kvalitním ložiskům. Nový medomet je určitě skvělá pomůcka pro každého včelaře. Plynulá regulace otáček. Medomet má 8 přednastavených programů. Medomety jsou vyrobeny v EU.

Medomety mají plnou 2 letou záruku. Nabízíme pro naše zákazníky kompletní záruční i pozáruční servis. Zprostředkováváme možnost výměny a dodávky náhradních dílů. Medomety mají evropský certifikát jakosti a bezpečnosti certifikát CE. Záruka 24 měsíců.

Do všech medometů z naší nabídky se vejde rámek Langstroth na výšku tedy rámky s délkou horní loučky rozměru Langstroth. V popisku je obvykle uveden rozměr koše nebo kazety. Kolem koše nebo kazety je však nahoře i dole ještě prostor. Šířka koše vám naopak udává, jak vysoký rámek se do medometu vejde.

Tento medomet je vhodný na vytáčení většiny používaných rámků. Bez problému v něm vytočíte rámky 39x17, 39x24, 39x27,5, 39x30, všechny velikosti Langstroth od 137 až po 285, Optimal 42x17 a 42x27,5, Dadant, Čechoslovák 37x30, a další.

Nové video k modelu 2018:

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: