Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans

Medomet nerezový, 90 cm buben, radiální - 12/230 V - Automat

Medomet - radiální, elektrický, nerezový, s průměrem bubmu 80 cm. Včelařský medomet s elektrickým motorem 12/230 V. Včelařský medomet s elektro motorem, který je umístěn ve spodní části medometu. Všechny části medometu které přijdou do styku s medem jsou vyrobeny kompletně z nerezu. Převod otáčivé síly je bezproblémový díky kvalitním ložiskům. Tento výkonný medomet je určitě skvělá pomůcka pro včelaře s větším počtem včelstev. Horní kryt medometů je z plexiskla.

Medomet vyrobený z nerezové oceli 0H18N9. Strana bubnu je vyrobena z oceli s tloušťkou 0,6 mm. Dno bubnu je vyrobena z plechu o tloušťce 0,8 mm. Motor 24V/350W

Medomet obsahuje automatickou regulaci (měnič s automatickou regulací) Medomet má na výběr 1 z 8 programů, jsou první dva programy určené pro provoz v manuálním režimu. Program 3 je nastaven od výrobce. Programy 4-8 umožnit zavedení jejího vlastního otáčení cyklu. Každý vstoupil cyklus se skládá ze 7 kroků.
 

Radiální medomet, vhodný pro vytáčení až 42 ks rámků šíře do 24cm, tzn. 39x24cm, Optimal, Dadant 1/2, Langstroth 2/3.

Průměr bubnu Ø 900 mm.
Výška bubnu 600 mm.

Do bubnu se vejde hodně rámků a jsou tam uspořádány paprskovitě po obvodu bubnu. Medomety mají evropský certifikát kvality a bezpečnosti CE a Certifikace národního ústavu hygieny

Radiální medomety jsou nejvýkonnější ze všech. Při malém poloměru vřetene je obrovský rozdíl mezi obvodovou rychlostí horní a dolní loučky. U radiálního medometu působí odstředivá síla rovnoměrně z obou stran, takže se dílo nebortí. Radiální medomet je také výrobně jednodušší a levnější, protože v něm nejsou žádné pohyblivé součásti (kazety).

Medomety mají plnou 2 letou záruku. Nabízíme pro naše zákazníky kompletní záruční i pozáruční servis. Zprostředkováváme možnost výměny a dodávky náhradních dílů. Medomety mají evropský certifikát jakosti a bezpečnosti certifikát CE. Záruka 24 měsíců.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: