Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Barevné teplo odolné mezerníky s hřebíčky 1000 ks. Mezerníky slouží pro oddělení rámků. Včelařské mezerníky zajišťují jisté a přesné oddělení rámků a udržení mezery.

Mezerníky s hřebíčky, barevné, 1000ks - THERMOPLAST

Barevné thermo mezerníky s hřebíčky 1000 ks. Mezerníky se používají k oddělení rámků. Včelařské mezerníky zajišťují určité a přesné oddělení rámků, rámky vám pak přesně dodržují potřebné rozestupy. K výrobě je použit kvalitní plast a mezerníky nemají ostré hrany. Mezerníky dominují mezi rámky délkou 10 mm a průřezem 6 mm. Řebíčky mají naopak délku 25 mm a jejich průměr činí 1 mm. Mezerníky jsou určené k vymezování včelí mezery mezi rámky. Mezerníky pak zabraňují i samovolnému pohybu rámků při přesunech úlů anástavků. Každý rámek je zpravidla vybaven čtyřmi mezerníky. Standardní výška mezerníku je 10 mm a je doporučováno rozmístit mezerníky na obě strany rámků v různých vzdálenostech, aby šli rámky otočit a mezerníky se přitom nedotýkali.

Pod obrázky dole se můžete zvolit požadovanou barvu.

Tyto mezerníky jsou vyrobené z odolného termoplastu.

Můžete je tedy bez obav použít do tavidel a vařáků. i při teplotách kolem 100 °C si drží svůj tvar a netaví se.

Jsou vyrobeny z odolného polypropylenu (PP) z něhož jsou mezerníky je bez zápachu a hypoalergenní, vhodný po použití v potravinářství a farmaceutickém průmyslu.

Hlavní výhodou je teplotní odolnost, můžete použít i do vařáků a tavidel. Horní teplota použití je 100 až 110 °C. Bod tání je až při teplotě 160 až 165 °C. Naopak v  chladném počasí křehne a při teplotách pod bodem mrazu vy jste měli být tedy opatrní,

Hustota PP je mezi 0,895 g / cm a 0,92 g / cm. Modul pružnosti PP je mezi 1300 N / mm² a 1800 N / mm².
 

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: