Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Nádoba nejen na med s víkem - bílý plast - 35 až 40 kg. Plastové nádoby na med jsou vyrobeny z kvalitního hladkého plastu.

Plastová nádoba nejen na med s víkem - bílý plas - 35 až 40 kg

Nádoba na med s víkem - kvalitní bílý plast - objem 35 až 40 kg. Plastové nádoby (kýble) na med jsou vyrobeny z kvalitního bílého, hladkého snadno umyvatelného plastu. Plastové nádoby se vyznačují kvalitním a robustním provedením díky kterému je dosažena dlouhá životnost, odolnost a pevnost při manipulaci. Nádoba na med z kvalitního plastu přináší moderní řešení nahrazující tradiční a nevyhovující hliníkové konve na med. Je všeobecné známo, že hliník není ideální materiál pro styk s potravinami. Moderní plastové nádoby na med jsou ideální k dlouhodobému uskladnění medu i k obchodování. Obsah nádoby (kbelíku) je 35 - 40 kg medu: materiál je schválen pro použití v potravinářském průmyslu. Atest na med.

Vhodným zpevněním ve spodní a horní části je dosažena vysoká životnost plastové nádoby na med, odolnost a pevnost při manipulaci. Na bocích má plastová nádoba dvě držadla a rysky na 35 a 40 kg medu. Průměr víka - 365 mm, dna - 310 mm, výška nádoby - 450 mm, váha nádoby ne med s víkem cca 2 kg. Plné lze stavět na sebe až do výšky 5 vrstev. Nádoba snáší teplotu od -20 do 100°C. Nádoby na med od českého výrobce.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: