Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Napáječka LYSOŇ 1kg

Voda je pro včely mimořádně důležitá, protože hraje klíčovou roli v jejich každodenním životě. Včelaři by proto měli zajistit, aby včelím rodinám bylo snadno dostupné čisté zdroj vody. K tomu účelu se doporučuje v brzkém jaru nainstalovat napáječky na několika místech v úlu.

Nejlepším řešením je externí pítko pro včely s velkou nádrží o kapacitě 1 kg a pohodlným stojanem. Takové napáječka je pohodlná a zajišťuje stálý přístup k vodě, což je mimořádně důležité v období sucha a horkých dnů, kdy včelaři musí pečovat o odpovídající zavlažování svých včel.

Včely jsou mimořádně vytrvalé při hledání vody a využívají různé zdroje, ale ne vždy jsou pro ně bezpečné a hygienické. Proto je dobré se postarat o to, aby měly stálý přístup k čisté vodě z pítka. Doporučujeme napáječky vyrobené z trvanlivého, odolného proti slunečnímu záření a náročným povětrnostním podmínkám plastového materiálu určeného pro kontakt s potravinami.

Takové napáječky nejsou jen snadno použitelné, ale také bezpečné pro včely a snadno se udržují čisté. Díky tomu bude každá včelí rodina mít stálý a bezpečný přístup k vodě, což pozitivně ovlivní jejich vývoj a produktivitu.

Rozměry:

  • Výška 16 cm
  • Délka 19 cm
  • Šířka 11,5 cm
(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: