Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Uteplený palubkový nástavek 39x24 s 2 cm silnou izolací z polystyrenu, palubky vevnitř i vně.

Nástavek palubkový na úl 39x24.

Nástavek palubkový pro včelí úl 39x24 2 cm. Stěny nástavků jsou uteplené dvou centimetrovým polyesterem. Tyto nástavky jsou dostačující pro včelaření kdekoliv v České republice. Spoje jsou natřené lepidlem pro venkovní použití a palubky jsou stlučené sponkami. Do předního čela nástavku je vyvrtáno očko o průměru 25 mm. Česnový otvor je vybaven česnovým kolečkem. Uteplený palubkový nástavek je vhodný na včelí úl o rámkové míře 39x24 cm. Z vnější i vnitřní strany je pobitý palubkami. Uvnitř se nachází dvoucentimetrový polyester. Jedná se o nejpoužívanější nástavek v České republice. Rámek 39x24 cm je nejrozšířenější v České republice. Nástavky se používají ke včelaření vysokonástavkovému za použití mateří mřížky. Jsou vhodné pro teplou i studenou stavbu.

Bojujeme za kvalitu nástavků.

Všechny naše nástavky mají nyní kvalitní drážkový spoj na základním dřevěném rámu, který tvoří kostru nástavku. Na obrázku vidíte kostru nástavku bez polystyrenu a vrchní vrstvy palubek. Zpevněný rám tvoří kostru nástavku a nachází se uvnitř nástavku pod palubkami.

   

Už žádné rozpadlé nástavky z důvodu nekvalitních spojů na základním dřevěném rámu, jako to dělají jiní výrobci, kteří nabízí úly za podezřele nízké ceny.

   
Hmotnost: 6 Kg.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: