Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Včelařské stropní krmítko dřevo a plast 39x24 na úl 3 cm- 5 litrů. Včelařská krmítka ke krmení...

Včelařské stropní krmítko dřevo a plast 39x24 - 5 litrů.

Krmítko stropní dřevo a plast na včelí úl 39 x 24 (5 litrů) tloušťka plastu 1,5 mm. Včelařská krmítka jsou nezbytná při podávání potravy v podobě cukerného roztoku v období krmení. Kvalitní a moderní stropní plastové krmítko je vyrobeno ze dřeva a plastového vnitřku o tloušťce 1,5 mm. Včelí krmítko dokáže pojmout několik litrů cukerného roztoku či kg cukrového těsta. Jeho výhodou je snadná výměna a u krmení nedochází k přímému styku se včelami. Objem stropního krmítka činí pět litrů a rozměr je vhodný pro úlovou sestavu 39x24. Můžete podávat krmení v podobě vody i těsta.

Platové krmítko na 5 litrů typ Ještěd, je dodáváno v univerzálním rozměru 50x50 cm a je nutné ho ještě zastřihnout podle dřevěného rámečku.

Hmotnost: 3 kg

UPOZORNĚNÍ:

Je nutno zatížit plastové tunýlky bránící včelám ve styku s cukerným roztokem. Pokud totiž do krmítek nalijete cukerný roztok, pak se snadno může stát, že se tunýlky nadzvednou. Včely by se pak dostaly přímo ke krmenému roztoku, kde by se následně utopily. Plastové tunýlky můžete shora zatížit jakýmkoliv břemenem.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: