Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Vítr v ústech

Přípravek s propolisem je určen pro ústní hygienu. Obsahuje propolis, který má antimikrobiální účinky a výtažek z heřmánku, který má zklidňující účinky. Pravidelná ústní hygiena a použití ústní vody dle návodu k použití zpevňuje dásně, omezuje krvácení dásní a kazivost zubů. Osvěžuje a navodí příjemný pocit.

Základem zdravých zubů jsou zdravé dásně

I když se každodenně zaměřujeme při ústní hygieně především na odstraňování plaku a nečistot ze zubů, měli bychom pravidelně podpořit a ozdravit také naše dásně. Ústní hygiena s použitím ústní vody zpevňuje dásně, omezuje krvácení dásní a kazivost zubů. Zároveň osvěží a provoní ústa od jedniček až po stoličky. Ústní vodu byste proto měli brát do ruky stejně často jako zubní kartáček.

Proč si vybrat Ústní vodu s propolisem?

  • potlačuje krvácivost dásní

  • dásně zklidňuje a zpevňuje

  • pomůže od chronické bolesti citlivých zubů

  • dá vám ústní dutinu pořádně do pucu

Citlivé zuby a dásně

Krvácivost a vyšší citlivost zubů i dásní je obvykle spojená až s produktivním věkem. Zuby dostanou pořádně zabrat zejména v těhotenství a s kojením, ale na zdraví a kráse jim nepřidá ani konzumace kávy a čajů.

Hmotnost 50g

Složení:

Alcohol, Propolis extract, Bisabolol, Menthol, Parfum, Cinnamal, Citral, Eugenol, Hexyl cinamal, D-limonene, Linalool



Kosmetika Pleva vám přináší léčivé včelí produkty a výrobky z nich. Pleva se zabývá výrobou léčivých včelích produktů. Značka Pleva to je vlasová kosmetika, medová kosmetika, krémy, tělová kosmetika, výrobky s propolisem, mateří kašičkou, pylem, medem atd.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: