Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Uteplený palubkový úl 39x24 s 2 cm silnou izolací a střechou typ A

Uteplený palubkový úl 39x24 s 2 cm silnou izolací a střechou typ A, . Stěny nástavků jsou uteplené dvou centimetrovým polyesterem. Tyto nástavky jsou dostačující pro včelaření kdekoliv v České republice. Spoje jsou natřené lepidlem pro venkovní použití a palubky jsou stlučené sponkami. Do předního čela nástavku je vyvrtáno očko o průměru 25 mm. Uteplený palubkový nástavek je vhodný na včelí úl o rámkové míře 39x24 cm. Z vnější i vnitřní strany je pobitý palubkami. Uvnitř se nachází dvoucentimetrový polyester. Jedná se o nejpoužívanější nástavek v České republice. Rámek 39x24 cm je nejrozšířenější v České republice. Nástavky se používají ke včelaření vysokonástavkovému za použití mateří mřížky. Jsou vhodné pro teplou i studenou stavbu. Jeden nástavek je vybaven uzaviratelným pozorovacím okénkem, které je opatřeno plexisklem.

Dřevěné dno na pevné stanoviště pro včelí úl rámkové míry 39x24 cm. Dno úlu je má prostor pro umístění podmetové vložky. Můžete tak aerosolovat, aplikovat formidol a zároveň sledovat přirození spad roztočů. Zadní strana je opatřena uzávěrem na dvou pantech.

Varroa dno: Celodřevěné dno je určeno pro úl rámkové míry 39x24 cm. Úlové dno větrá i během horkých letních dnů při zúžení česna proti loupeži. Je vhodné také při dokrmování včelstev na zimu. Dno můžete používat i jako pylochyt. Pylochytová vložka je zasouvána pod hranu zadní příčky, v níž se nachází obrtlík. Ve spojení s nástavkem jej můžete používat na sklepání roje či nametání smetence.

Úl je vybaven dřevěným podstavcem na který sedí na celodřevěné dno.

Střecha je uteplená polyesterem a opatřena střechou ve tvaru A s pozinkovaného plechu.

Sestava se skládá:

2x  uteplený palubkový nástavek 39x24 cm

1x uteplený palubkový nástavek 39x24 cm s  uzaviratelným pozorovacím okénkem, které je opatřeno plexisklem.

Celodřevěné dno 2cm

Zateplená střech ve tvaru A se stříškou s pozinkovaného plechu.

Dřevěný podstavec

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: