Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Největší tavidlo - vařák na vosk nerezový + plynový kahan. Největší vařák je určen k snadnému a rychlému vytavení vosku z velkého počtu rámků ...

Vařák na vosk nerezový s plynovým vařičem - Max

Největší tavidlo - vařák na vosk nerezový + plynový kahan. Největší vařák je určen k snadnému a rychlému vytavení vosku z velkého počtu rámků nebo ze souší použitím vodní páry jenž je ohřívána plynovým hořákem který je součástí vařiče. Velké parní nerezové tavidlo na vosk se skládá se z nádrže na vodu a z koše na rámky nebo souše. Součástí je plynový vařič, který ohřívá vodu.

Praktické nerezové tavidlo Max s plynovým topidlem.

Vařák na vosk je určen k těžbě vosku buď přímo ze starých voskových rámečků nebo ze samotných vyřezaných souší pomocí páry. Nerezový vařák se skládá z vnitřní nádoby ve které se nachází voda a koše do kterého se vkládají rámky či souše. Samostatnou součástí vařáku je plynový vařič pomocí kterého se vytváří pára zahříváním nádrže.

Pára ohřeje vosk a košilky se sesunou ke dnu, kde je síto. Do vařáku se dá vkládat i staré vyřezané voští nebo trubčina v rozumném rozsahu k celým rámkům. Vosk vytéká samovolně průběžně do vedle umístěné nádoby.

Výhodou je velká kapacita Max pařáku s možností vkládání celých rámečků, navíc dochází i k dezinfekci dřevěných rámečků.

Kapacita: v průměr cca 100 rámečků. Rámkovou míra: 39x24 cca 130 až 150 ks, 39x27,5 cca 100 až 130 ks, 39x30 cca 100 až 130 ks, 39x17 cca 170 až 200 ks, Langstroth výšky 23,2 cm cca 80 až 120 ks

Rozměry vařáku Max:
výška vnějšího pláště: 83 cm
šířka vnějšího pláště:115,4 cm x 99 cm

Rozměry koše na rámečky:
výška 43 cm
šířka: 99 cm x 99 cm

Parametry zařízení:
Materiál nerezová ocel, plynový hořák 8 kW


nerezovy-varak-s-plyn-varicem-2

Návod na práci s nerezovým vařičem: Naplňte vodou nádobu do úrovně výpustného otvoru. Naplňte koš rámečky nebo v kombinaci s vyřezaným voštím. Zařízení přikryjte víkem. Vařič umístěte pod tavidlo tak, aby plamen zahříval plochu dna tavidla. Počkejte na vytvoření páry a vytečení vytaveného vosku. Po vytavení vosku vyjměte rámky, se zbytky košilek, škrabkou očistit koš od košilek a zbytků a vložit novou várku. Po vytavení vosku z vložené várky zkontrolujte hladinu vody, eventuelně doplňte.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: