Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Odvíčkovací včelařská nerez vidlička 2x lomená, široká. Kvalitní a pěkná odvíčkovací vidlička s 20 jehlami. Šířka záběru je 7,5 cm.

Odvíčkovací nerez vidlička, 2x lomená, 20 jehel, široká

Pěkná odvíčkovací včelařská nerez vidlička 2x lomená, široká s nožem. Kvalitní nerez odvíčkovací vidlička má 20 jehel a šířka záběru je 7,5 cm. Jedná se o profesionální odvíčkovací vidličku, kterou má na svědomí český výrobce. Vidlička skvěle padne svou ergonomickou červenou rukojetí. Vidlička má navíc praktický nůž vhodný k odstranění propolisu. Včelařská odvíčkovací vidlička je neoddělitelnou součástí včelařského vybavení. Široká vidlička s 20 nerez jehlami slibuje rychlou a spolehlivou práci.

Odvíčkovací vidlička je skvělá včelařská pomůcka, díky níž odvíčkujete zavíčkované plásty s medem. Jedná se o proces, během něhož odstraňujete tenkou vrstvu vosku, která uzavírá plné buňky medu. Odvíčkovací vidlička je vyrobena z kvalitních kovů s červenou plastovou rukojetí. Hodí se i pro domácí použití. Vidlička je dvojitě zahnutá a kompletně z nerezu.

Vidlička má šíři záběru 77 mm a anatomicky tvarovanou plastovou rukojeť. Červená plastová rukojeť usnadní hledání vidličky během vytáčení medu. Levá strana má břit k případnému čištění rámků během odvíčkování či pro sběr propolisu. Délka hrotů činí 4 cm, délka vidličky 22 cm a délka rukojeti 13 cm. Její hmotnost je 160 g.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: